Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DJ Sava si Misha in Heaven Studio: Give it to me Saturday Magic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primul episod in Heaven Studio din seria Saturday Magic pe anul 2013 a venit cu ceva special pentru cei care au ales sa intre in clubul timisorean. Iubitori de distractie au avut parte de un concert sustinut de DJ Sava impreuna cu frumoasa Misha, care au prestat un spectacol ce le-a făcut pe fete să danseze. Sambata cei prezenti au putut să asculte cea mai recentă piesă a celor doi, şi anume Give it to me.

Artistul si-a cucerit fanii cu toate piesele lansate, iar “Cocktail” – cel mai recent single al cunoscutului DJ, nu face exceptie si  este prezent in playlisturile radiourilor, dar si in ale celor mai tari cluburi. Sositi dintr-o mini-vacanta la munte, inainte de a lansa albumul “Cocktail”, la finalul lunii ianuarie, cei doi au cantat astazi live hiturile “Give it to me” si “I like the trumpet”, un imbold la distractie, la nonconformism,  o esenta de energie in care fiecare domnisoara a animat atmosfera de poveste. Cadrele si vraja in  care reprezentantele sexului frumos si-au facut aparitia au fost completate de beat-urile pieselor spre bucuria celor de pe ring care au topait si s-au distrat la concert. Petrecerea de noapte a continuat în ritmul mixului pornit de Sava. Ulterior, la platane s-a aflat Pavel Maxim şi DJ Vox, rezidenţii care au făcut warm up şi s-au ţinut tare şi la afterparty.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare