ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Câinii din adăpost scapă deocamdată de eutanasiere. Multă gălăgie, puține adopții

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cel puțin deocamdată, câinii din adăpostul Danyflor scapă de eutanasiere. În urma scandalului iscat pe rețelele de socializare, asociațiile de protecție a animalelor au sărit în ajutorul patrupedelor. Timișorenii însă nu s-au grăbit să salveze viața câinilor fără stăpân.

Primarul își asumă creditul pentru cei 260 de câini care au fost adoptați, de la distanță, de către mai multe asociații de animale din străinătate. Mai sunt promisiuni pentru adopția altor 100 de câini, din partea asociațiilor locale. De fapt, scandalul a izbucnit după ce o dispoziție semnată de edil pentru împuternicirea unei angajate a primăriei să se ocupe de eutanasieri a ajuns în presă. Reacția asociațiilor de protecția animalelor și a timișorenilor a fost promptă în mediul online, fiind organizat și un protest miercuri seară în fața primăriei. Când a venit vorba despre fapte reale, doar zece timișoreni s-au deplasat la adăpostul Danyflor, pentru a lua acasă un cățel.

„În urma postărilor mele, care care cred că i-au mișcat pe oamenii de bună-credință, am primit solicitări pentru adopția a 260 de câini din Anglia și Germania. E un pas înainte. Avem solicitări pentru adopția cu luare pentru 100 de câini de către asociații de protecție a animalelor, care vor fi cunoscute în momentul în care vin să facă ce au promis. Zece câini au fost adoptați deja de către persoane fizice. Dacă acesta este gradul de implicare al comunității, atunci haideți să vedem unde e de fapt problema. E la Primăria Timișoara? Nici într-un caz”, a declarat primarul Nicolae Robu, marți.

Adopția de la distanță a unui câine din adăpostul Danyflor implică un cost de 35 de euro/lună. Acest tip de adopție însă nu rezolvă problema locurilor insuficiente din cadrul adăpostului, care a fost invocată pentru eutanasiere, iar timișorenii care vor să salveze un cățel sunt așteptați la punctul de lucru al Danyflor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore