Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialClientă din taxi, la spital în urma unui accident rutier, în una...

Clientă din taxi, la spital în urma unui accident rutier, în una dintre cele mai periculoase intersecţii din oraș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident de circulație, marți după-amiază, în una dintre cele mai periculoase intersecții din Timișoara. Două mașini au fost avariate și o femeie a ajuns la spital după ce taximetrul în care se afla a fost lovit de un Mercedes.

Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre Calea Stan Vidrighin și bulevardul Francesco Illy, una dintre cele mai periculoase din oraș, unde au avut loc zeci de accidente în ultima perioadă. Potrivit polițiștilor, vina îi aparține șoferului unui Mercedes, care circula pe bulevardul Francesco Illy. Acesta a vrut să vireze la stânga pe Calea Stan Vidrighin și nu a acordat prioritate unui taximetru care circula regulamentar dinspre AEM și se îndrepta spre Fabrica de Bere.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, iar o femeie, clientă taxi, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, SMURD și descarcerare. Polițiștii au testat ambii șoferi cu aparatul etilotest, iar în urma verificării s-a contatat că niciunul dintre cei doi nu consumase băuturi alcoolice.

Intersecția este una nesemaforizată, în care au loc frecvent accidente de circulație. Ne întrebăm câte accidente mai trebuie să aibă loc până când Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara va înțelege necesitatea amplasării de semafoare? În schimb, pe Bulevardul Take Ionescu, care este unul fără evenimente rutiere majore, au fost instalate o mulțime de semafoare inutile. Bani aruncați pe fereastră.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=oph_OgpvfGc&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Primăria Timişoara trece la executare silită, pentru a recupera cinematografele de la RADEF. Cum vor fi valorificate

Recuperarea cinematografelor Timişoarei de la RADEF decurge extrem de greu. Asta cu toate că...

FOTO! Un timişorean s-a trezit cu tomberonul pe capotă pentru că a parcat ca un ,,BIZON”!

Lipsa locurilor de parcare din Timişoara nu mai este un secret pentru nimeni. În...

Traficant de droguri „săltat” de DIICOT. Ce au descoperit oamenii legii la el acasă

Un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost reţinut în acest weekend...