Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Clientă din taxi, la spital în urma unui accident rutier, în una dintre cele mai periculoase intersecţii din oraș

- Advertisement -

Accident de circulație, marți după-amiază, în una dintre cele mai periculoase intersecții din Timișoara. Două mașini au fost avariate și o femeie a ajuns la spital după ce taximetrul în care se afla a fost lovit de un Mercedes.

Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre Calea Stan Vidrighin și bulevardul Francesco Illy, una dintre cele mai periculoase din oraș, unde au avut loc zeci de accidente în ultima perioadă. Potrivit polițiștilor, vina îi aparține șoferului unui Mercedes, care circula pe bulevardul Francesco Illy. Acesta a vrut să vireze la stânga pe Calea Stan Vidrighin și nu a acordat prioritate unui taximetru care circula regulamentar dinspre AEM și se îndrepta spre Fabrica de Bere.

În urma impactului, ambele mașini au fost avariate, iar o femeie, clientă taxi, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție, SMURD și descarcerare. Polițiștii au testat ambii șoferi cu aparatul etilotest, iar în urma verificării s-a contatat că niciunul dintre cei doi nu consumase băuturi alcoolice.

Intersecția este una nesemaforizată, în care au loc frecvent accidente de circulație. Ne întrebăm câte accidente mai trebuie să aibă loc până când Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara va înțelege necesitatea amplasării de semafoare? În schimb, pe Bulevardul Take Ionescu, care este unul fără evenimente rutiere majore, au fost instalate o mulțime de semafoare inutile. Bani aruncați pe fereastră.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=oph_OgpvfGc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore