masina-tomberon

Lipsa locurilor de parcare din Timişoara nu mai este un secret pentru nimeni. În vreme ce numărul maşinilor care circulă prin urbea de pe Bega creşte de la o zi la alta, cu locurile de parcare situaţia e mai complicată. Spre exemplu, în zona centrală, deşi municipalitatea ar vrea să amenajeze o parcare de mari dimensiuni, deocamdată nu există un spaţiu pentru ca investiţia să fie realizată. Însă, dacă plimbările prin zona centrală sunt mai mult sau mai puţin opţionale, parcatul maşinii atunci când ajungem acasă nu este. Iar lipsa spaţiilor împinge şoferii la gesturi necugetate.

Este şi cazul unui şofer care nu a găsit un loc de parcare pe asfalt, aşa că a decis să îşi facă unul pe …pământ, tocmai în zona unde erau amplasate tomberoanele. Zis şi făcut. Omul şi-a lăsat maşina unde a dorit, însă, a avut parte de un cadou de zile mari.
„Dreptate si frăție pe o strada in Timișoara. La câteva minute după ce tipul a dat tomberonul la o parte ca sa poată parca pe spațiul verde apare un alt tip si pune tomberonul la loc, doar puțin culcat peste capota”, a scris pe Facebook timişoreanul care a surprins situaţia.

Sursă foto: Facebook: Claudiu Mesaroș