caruta-pe-linia-de-tramvai

Pentru că nu înţeleg de vorbă bună şi ignoră prevederile legislaţiei în vigoare, proprietarii de căruţe riscă să rămână fără vehicule. Nu toţi, numai cei care circulă cu ele pe prin zonele interzise şi sunt prinşi de oamenii legii.

“În cursul zilei de ieri, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, aflați în patrulare în zona Calea Moșniței, au depistat un bărbat care se deplasa cu căruța fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei. Mai mult, cel în cauză transporta deșeuri pe care intenționa să le depoziteze pe marginea drumului. Acesta a fost sancționat conform HCL 251/2002 modificată, cu amendă de 300 de lei, fiind solicitat sprijinul reprezentanților SDM care au sosit la fața locului cu utilaje pentru ridicarea căruței, care a fost transportată ulterior la depozitul din Calea Șagului nr. 147. Proprietarul căruței o va putea recupera după achitarea sancțiunii și a taxelor de depozitare către SDM”, a informat Poliţia Locală din Timişoara.
Direcţia de pe Imbroane atrage atenţia că şi în continuare căruţele vor fi ridicate de pe domeniul public, în condiţiile în care încalcă prevederile legale care interzic circulaţia în oraş a acestor vehicule.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.