ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii vor avea patinoar în Parcul Copiilor abia peste două luni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Promisiunile Primăriei Timișoara legate de patinoarul sintetic ce va fi amplasat în Parcul Copiilor se concretizează într-un ritm lent. Primarul a anunțat finalizarea licitației, iar termenul de execuție este de două luni.

Din cele patru firme interesate să participe la licitația pentru amenajarea patinoarului sintetic, una singură și-a depus oferta și a fost declarată câștigătoare. Patinoarul promis de municipalitate încă de anul trecut va costa aproximativ 120.000 de euro și va avea 670 de metri pătrați, spune primarul.

„S-a finalizat licitația pentru patinoar. Au fost patru firme care au ridicat documentația, dar una singură a depus oferta, cu o valoare de 532.000 de lei, cu tot cu TVA. Este vorba despre SC Zitico SRL. Patinoarul are o suprafață de 670 de metri pătrați și durata de realizare este de două luni. Patinoarul va fi funcțional în orice anotimp, deoarece tehnologia folosită este una care permite acest lucru. Locația este în Parcul Copiilor, în latura de acces dinspre Bulevardu. Revoluției, pe un teren amenajat cu dale”, a declarat Nicolae Robu.

Cel mai probabil, acesta va fi inaugurat în Parcul Copiilor în perioada sărbătorilor pascale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore