Timișorenii vor avea patinoar în Parcul Copiilor abia peste două luni

0
971

Promisiunile Primăriei Timișoara legate de patinoarul sintetic ce va fi amplasat în Parcul Copiilor se concretizează într-un ritm lent. Primarul a anunțat finalizarea licitației, iar termenul de execuție este de două luni.

Din cele patru firme interesate să participe la licitația pentru amenajarea patinoarului sintetic, una singură și-a depus oferta și a fost declarată câștigătoare. Patinoarul promis de municipalitate încă de anul trecut va costa aproximativ 120.000 de euro și va avea 670 de metri pătrați, spune primarul.

„S-a finalizat licitația pentru patinoar. Au fost patru firme care au ridicat documentația, dar una singură a depus oferta, cu o valoare de 532.000 de lei, cu tot cu TVA. Este vorba despre SC Zitico SRL. Patinoarul are o suprafață de 670 de metri pătrați și durata de realizare este de două luni. Patinoarul va fi funcțional în orice anotimp, deoarece tehnologia folosită este una care permite acest lucru. Locația este în Parcul Copiilor, în latura de acces dinspre Bulevardu. Revoluției, pe un teren amenajat cu dale”, a declarat Nicolae Robu.

Cel mai probabil, acesta va fi inaugurat în Parcul Copiilor în perioada sărbătorilor pascale.

Spune-ţi opinia civilizat!