Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campionatele de Automobilism şi de Karting ale judeţului Timiş continuă. Urmează Cupa Iulius Mall

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Campionatul de Automobilism, dar şi cel de Karting îşi vor desfăşura o nouă etapă în acest weekend. Dacă maşinile concurează în etapa cu numărul 8, karturile vor participa la cea de-a şasea „repriză” a sezonului, demonstraţiile cu cai-putere fiind programate pentru zilele de 13 şi 14 octombrie în parcarea Iulius Mall din Timişoara.

Sâmbătă şi duminică, 13, respectiv 14 octombrie 2012 vor avea loc, la Iulius Mall Timişoara cea de-a opta etapă a Campionatului de Automobilism al judeţului Timiş, respectiv cea de-a şasea a Campionatului Judeţean de Karting. Întrecerea debutează în jurul orei 10:00, odată cu plecarea primei maşini în concurs.
Competiţia poartă denumirea de „Cupa Iulius Mall Timişoara 2012”, iar piloţii au la dispoziţie două manşe, în clasamentul final al etapei contând cel mai bun timp, aşa cum ne-au obişnuit organizatorii. Pasiunea pentru automobilism a ajuns atât de departe încât concurenţii din acest campionat au filmat chiar un clip în aşteptarea fiecărei etape, deşi de la „Grand Prix Lugoj”, etapa precedentă, nu au trecut decât trei săptămâni.
Clasamentul Open al competiţiei, după şapte etape, este condus de Alex Krepelka, care a acumulat un total de 70 de puncte, pe celelate locuri ale podiumului aflându-se Sergiu Tirla şi Raul Tudoreanu cu 39, respectiv 27 de puncte.
Vezi mai jos clipul realizat de piloţii din Campionatul de Automobilism al judeţului Timiş.

 

[jwplayer mediaid=”6150″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare