Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ce le cere vicepremierul Stănescu lui Robu si Dobra pentru constructia salii polivalente

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Disensiunile dintre Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș privind locația pe care să fie construită sala polivalentă de 16.000 de locuri finanțată de Compania Națională de Investiții la Timișoara ar putea bloca finanțarea investiției.

Prezent la Timișoara pentru semnarea unor contracte de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală, vicepremierul Paul Stănescu, a declarat că „la acest moment sunt înregistrate la Compania Națională de Investiții două solicitări privind realizarea unei săli polivalente de 16.000 de locuri. Consiliul Județean a solicitat ca sala să fie amplasată în comuna Giroc, Primăria Timișoara venind cu două locații. Din cercetările pe care le-am făcut pentru cele două amplasamente, practic discutăm despre regimul juridic al terenurilor. Dacă cel de la Giroc din punct de vedere juridic e un teren liber de sarcini celălalt pe care l-a propus Primăria Timișoara nu este în regulă. Ce vă spun eu. Am discutat cu domnul președinte, probabil că o să discut și cu domnul primar. Probabil că aici autoritățile locale ar trebui să se pună de acord să ia o decizie. Noi, ca minister, prin Compania Națională de Investiții, suntem dispuși să învestim în acest obiectiv pe care îl consider foarte important pentru Timișoara și partea aceasta a țării”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore