AcasăStiriSocialCe a patit un oltean care si-a parcat masina blocand liniile de...

Ce a patit un oltean care si-a parcat masina blocand liniile de tramvai din Timisoara

Tupeu fără limite din partea unui șofer din Gorj, care și-a parcat mașina în apropierea liniilor de tramvai în zona străzii Gheorghe Adam, langă Spitalul de Cardiologie, blocand circulația vehiculelor Regiei Autonome de Transport Timișoara. Poliția Locală a ajuns la fața locului în doar cinci minute.

„La fața locului, polițiștii locali au constatat că pe liniile de tramvai se afla staționat autoturismul Hyundai, cu numere de Gorj, și au trecut la identificarea conducătorului auto pentru luarea măsurilor legale de sancționare și pentru a-i pune în vedere să mute mașina. Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, a fost identificat și sancționat conform OUG 195/2002 cu amenda de 580 lei și trei puncte penalizare la permis, eliberand calea de rulare a tramvaiului. Menționăm că timpul scurs din momentul sesizării și pană la sosirea la fața locului a echipajului de poliție locală a fost cel mai scurt posibil, conducătorul auto fiind identificat în cinci minute, astfel încat călătorii să nu fie puși în situația de a aștepta în mijlocul de transport în comun”, a informat direcția condusă de Dorel Cojan.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente