Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce spune despre tine culoarea lacului de unghii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Orice alegere pe care o faci, în materie de haine, accesorii, cosmetice etc, transmite informaţii despre tine ca persoană. Până şi culoarea lacului de unghii de pare îl porţi îţi poate trăda personalitatea.

Roz-intens: Femeile care poartă această culoare sunt sexi, şic şi îndrăzneţe. Este o culoare feminină care atrage atenţia, aşa că trebuie să fii foarte încrezătoare atunci când o porţi. Dacă optezi pentru o astfel de manichiura, creează un echilibru cu o pedichiură în tonuri neutre.

Galben: Ideal pentru femeile cu un simţ unic al stilului, acest trend este tot mai în vogă. El este rezultatul unei îmbinări a stilului boem cu cel rock. Chiar dacă nu îşi doresc să iasă în evidenţă, cele care poartă această culoare vor fi uşor remarcate, aşa că trebuie să o completeze cu o ţinută îndrăzneaţă.

Coral: Este o culoare feminină şi o declaraţie de iubire a verii. Cele care o aleg sunt fericite sau îşi doresc să fie fericite.
Se potriveşte perfect cu orice ţinută lejeră de vară, iar tonurile de piersică se asortează oricărei nuanţe piele.

Verde-neon: O femeie care poartă această culoare pe unghii este energică şi plină de viaţă. Este genul de persoană care consideră că viaţa e prea scurtă şi trebuie trăită din plin. Este adesea o persoană care lucrează într-un mediu neconvenţional şi îi place să fie mereu în pas cu moda.
Culoarea se potriveşte perfect unei pedichiuri care să iasă în evidenţă prin sandale.

Alb: O femeie care alege oja albă este o fire încrezătoare, o personaliate clasică şi puternică. Este foarte stăpână pe sine şi nu poate fi convinsă să-şi schimbe concepţiile. Nu-i place să fie distrasă de culori puternice, aşa că alege o manichiură care nu iese în evidenţă.

Roz pal: Femeile care aleg pentru unghii lacul roz pal sunt feminine şi conservatoare. Adopta ţinute clasice şi întotdeauna bine aranjate. Este culoarea ideală pentru femeia de carieră, care îşi doreşte un aspect bine îngrijit. Culoarea roz se potriveşte de minune ţinutelor office, purtate în timpul întâlnirilor elegante şi la birou.

Roşu: Această culoare universală a elegantei – roşu – inspiră romantism dar şi putere, şi se potriveşte perfect femeii îndrăgostite care îşi doreşte să-l atragă pe bărbatul de lângă ea. Este potrivită pentru întâlnirile romantice şi evidenţieze un temperament incendiar şi o atutidine open-minded.
Lacul roşu se poate purta simultan şi la manichira şi la pedichiură.

Albastru: Lacul de unghii albastru transmite lumii că eşti o fire tânără şi mereu în căutarea de tentaţii noi. În mare vogă vara asta, albastrul le transmite celorlalţi că eşti un adevărat trend-setter, dar în acelaşi timp, o femeie cu picioarele pe pământ.
Pentru că este o culoare care acaparează toată atenţia, este bine să fie purtată fie doar la manichiura fie doar la pedichiură, şi completată de o nuanţă mai subtilă.

Auriu: Lacul auriu este pentru femeile care ştiu ce înseamnă moda, ştiu ce se poartă şi ce nu, şi ştiu cum să asorteze diferite piese vestimentare, din diferite stiluri.
Cel mai bine se asortează cu accesorii metalice sau predominant negre.

Mov: Nuanţele de mov sunt sofisticate, se potrivesc de minune femeii moderne de afaceri şi unei firi boeme, în acelaşi timp. Movul închis este o alternativă la roşu intens, iar nuanţele de mov mai deschise sunt o alternativă la roz şi coral – aşa că se potrivesc atât pentru evenimente de zi dar şi de seară. Sursa:femina.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare