Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ce vedem la TV în ziua de Paşte. Programele speciale ale televiziunilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Posturile TV încearcă să-i atragă pe români la televizor în duminica Paştelui. TVR merge pe tradiţional, cu emisiuni precum Universul credinţei sau Tezaur folcloric. La Antena 1 reîncepe Bingo, iar seara continuă cu „România dansează”, în timp ce la Pro TV, Jason Statham împuşcă tot ce prinde, iar Brad Pitt întinereşte.

Paginademedia.ro a făcut un rezumat al programelor celor mai importante posturi tv din România, sau mai bine zis au „extras” câteva repere ale zilei de duminică, 5 mai.

Pro Tv
Pro Tv are în program pentru ziua de Paşte filmele „În siguranţă” şi „Strania poveste a lui Benjamin Button”.

Primul film va rula de la 20:30, iar cel de-al doilea de la 22:30. „În siguranţă” este un film cu Jason Statham în rolul unui fost luptător şi expert în arte marţiale, „apărător” al unei fetiţe de 12 ani urmărită de mafie. Cu 13 nominalizări la Oscar şi câştigător a trei categorii.

„Strania poveste a lui Benjamin Button” îi are ca protagonişti pe Brad Pitt şi Cate Blanchett. Pitt este Benjamin Button, un orfan care întinereşte odată cu trecerea anilor, îm loc să îmbătrânească.

Antena 1
Antena 1 are programate pentru ziua de Paşte emisiunile „Neatza cu Răzvan şi Dani”, „Splendoare de sărbătoare”, „Super Bingo Metropolis” şi „România dansează”. De la ora 23:00 postul generalist al trustului Intact va difuza comedia „Al naibii tratament”, cu Adam Sandler în rol principal. Sursa:paginademedia.ro

Ziua de duminică începe cu o ediţie specială a emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, de la ora 11:00.

De la ora 13:15 postul are programată emisiunea folclorică „Splendoare de sărbătoare” a cărei gazdă va fi Mirela Boureanu Vaida.

De la 16:15 începe emisiunea Super Bingo Metropolis, proaspăt intrată în grila Antenei1. Emisiunea construită în jurul jocului de noroc Bingo şi îi are ca prezentatori pe Mihai Mitoşeru şi Daniela Crudu.

De la 20:30 este programat talent-show-ul „România Dansează”, care a ajuns la cea de-a doua semifinală, iar de la 23:00 va rula filmul „Al naibii tratament” cu Adam Sandler şi Jack Nicholson.

TVR 1
Pentru ziua de Paşte, Televiziunea Naţională a pregătit documentare tematice, transmisiuni în direct şi ediţii speciale ale unor emisiuni precum: „Universul credinţei”, „În grădina Danei”, „Viaţa Satului”, „Tezaur Folcloric” şi „O dată-n viaţă”.

Prima zi de Paşte începe cu o ediţie specială „Universul credinţei”, difuzată de la 7:10. Ediţie specială va avea şi Viaţa satului, cu obiceiuri şi tradiţii de Paşte păstrate în satul românesc din Maramureş şi Bucovina.

La împlinirea a 30 de ani de Tezaur folcloric, emisiunea prezentată de Marioara Murărescu la TVR 1 va fi şi ea „specială”. Programul difuzat în două părţi (de la 12:45, respectiv de la 15:00) cuprinde concertul susţinut la Şcoala de Arte „Francisc Hubic” din Oradea de către interpreţi din toată ţara.

De la ora 16:00, cea de-a doua ediţie a emisiunii „De la A la… infinit”, este un program in memoriam Tudor Vornicu. Invitat special al ediţiei de Paşte a emisiunii este Adrian Cioroianu, alături de care vin Paula Seling, Mircea Baniciu, Grigore Leşe, Proiect K1, Adrian Majuru, Pavel Şuşară şi Andrei Teaşcă.

Seara, de la 21:00, la „O dată-n viaţă” cu Iuliana Tudor sunt invitaţi Angela Similea, Corina Chiriac şi Petre Geambaşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare