Cele mai rafinate licori din struguri alături de bucate alese, la Vinvest 2014

Salonul Internaţional de Vinuri Vinvest ajuns la cea de-a 11-a ediţie se va derula în perioada 11 – 13 aprilie, în cadrul Centrului Regional de Afaceri Timişoara. Anul acesta, evenimentele desfăşurate se vor reuni sub motto-ul „„Zilele Vinului, Gastronomiei și Culturii Internaționale”. Prin urmare, în data de 12 aprilie 2014, sub egida Consulatului Onorific al Spaniei la Timișoara reprezentat de consulul onorific Jose Miguel Vińals Arińo, va avea loc Ziua Vinului, Gastronomiei și Culturii Spaniole.

În dorința de a deschide noi punți de comunicare între consumatorii vinului românesc și internațional și având convingerea că această nobilă licoare reprezintă cel mai bun liant între suflete, Salonul de anul acesta va avea un parfum hispanic. Lansările de noi mărci de vinuri, show-urile gastronomice susținute de Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din România, precum și demonstrațiile de asociere a vinului cu mâncarea prezentate de Organizația Somelierilor din România vor constitui punctele de atracție ale evenimentului.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 11 aprilie, începând cu orele 12:00, când participanţii vor avea ocazie să deguste vinuri româneşti şi internaţionale la standurile producătorilor şi importatorilor, să asiste la lansări de vinuri, demonstraţii ale somelierilor, precum şi să participe la concursuri cu premii în vin. Sâmbătă, amatorii vinului vor putea lua parte la un show întreţinut de trupă de dans Flamenco, precum şi la mai multe spectacole gastronomice. Preţul unui bilet de acces pe o zi este de 15 lei, cu un pahar de vin inclus.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Trei Capitale Europene ale Culturii se reunesc in cadrul VINVEST 2019

Timișoara, în curând Capitală Europeană a Culturii, va găzdui...

Boarele Carnavalului de la Rio ajung la Timişoara cu 6 ore de fashion şi Make-up

Cea de-a doua ediţie a evenimentului fashion-monden se va...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img