ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Clubul Pascotă Racing Team aduce titlurile acasă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La finele săptămânii trecute, la Braşov, a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului Naţional de Motociclism. Clubul timişean „Pascotă Team Giroc” s-a aflat printre marii câştigători, componenţii team-ului de lângă Timişoara fiind recompensaţi pe măsura premiilor adunate de fiecare sportiv în parte.

Braşovul a fost gazda celei mai noi „întâlniri” a competitorilor din Campionatul Naţional de Motociclism 2012. Acolo a avut loc festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi ai anului ce se încheie peste numai câteva zile.
Între participanţii la acest eveniment s-au aflat şi componenţii Pascotă Team Giroc, club timişean cu tradiţie în motorsportul mioritic. Cele mai bune rezultate ale clubului din Giroc, în 2012, au fost:

– Ionel Pascotă

  • Campion naţional Supersport;
  • Campion naţional Superbike;
  • sportivul anului la Motociclism Viteză;
  • vicecampion al Campionatului Europei de Est.

– Patrick Pascotă – vicecampion naţional la clasa 50 cmc.

– Mircea Doncean – vicecampion naţional Supermoto.

– Sorin Alămureanu – locul I în Cupa României, la clasa Oldtimer.

„Doresc să mulţumesc Federaţiei Române de Motociclism, preşedintelui – Cristian Mureşan, secretarului general – Gabriel Olariu, şi tuturor oficialilor din Federaţie, pentru distincţia primită. Este o onoare să fiu din nou, şi în acest an, „sportivul anului la Motociclism Viteză”. După ceremonia de premiere a avut loc o şedinţă la finalul căreia am aflat şi calendarul competiţional al anului viitor. Va fi un an foarte dificil şi din motivul dublării numărului de etape în cadrul Campionatul Europei de Est, de la cinci etape pe sezon, anul acesta, la 10 etape în 2013″ a declarat Ionel Pascotă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore