Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNicolae Robu în şedinţă cu timişorenii : pe Facebook

Nicolae Robu în şedinţă cu timişorenii : pe Facebook

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat săptămâna trecută că va desfiinţa sistemul de parcare Telpark, fapt care i-a bucurat pe timişoreni.

Preocupat de noul sistem de parcare şi de cerinţele cetăţenilor cu privire la acest subiect, Robu îi invită pe timişoreni la o şedinţă virtuală: pe Facebook.

Duminică seara, Nicolae Robu a postat un mesaj către cetăţeni, pentru a afla de la aceştia cum vor să funcţioneze noul sistem de parcare :

„Dragi prieteni,
Aşa cum am anunţat, am decis desfiinţarea sistemului de parcare Telpark, dovedit extrem de neagreat de către timişoreni. Evident, în locul lui, va trebui să instituim un altul. Îmi doresc ca noul sistem să fie în cât mai bun acord cu aşteptările dv. De aceea, vă rog să-mi faceţi cunoscut cum aţi dori dv. să fie noul sistem şi cum aţi dori să nu fie (evident, aici se încadrează tot ce v-a creat nemulţumiri la sistemul Telpark şi la alte sisteme pe care le-aţi întâlnit, în alte oraşe). La cum aţi dori să fie, aştept sugestii bazate pe experienţa pozitivă din alte părţi, de preferinţă având drept suport cele mai avansate tehnologii în domeniu. Vă mulţumesc.”

De remarcat este faptul că Timişoara are un primar modern, acesta comunicând foarte bine cu cetăţenii în mediul online, dar nu acelaşi lucru îl putem spune şi în realitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei Nicolae Robu. După luni întregi...