Nicolae Robu în şedinţă cu timişorenii : pe Facebook

0
873

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat săptămâna trecută că va desfiinţa sistemul de parcare Telpark, fapt care i-a bucurat pe timişoreni.

Preocupat de noul sistem de parcare şi de cerinţele cetăţenilor cu privire la acest subiect, Robu îi invită pe timişoreni la o şedinţă virtuală: pe Facebook.

Duminică seara, Nicolae Robu a postat un mesaj către cetăţeni, pentru a afla de la aceştia cum vor să funcţioneze noul sistem de parcare :

„Dragi prieteni,
Aşa cum am anunţat, am decis desfiinţarea sistemului de parcare Telpark, dovedit extrem de neagreat de către timişoreni. Evident, în locul lui, va trebui să instituim un altul. Îmi doresc ca noul sistem să fie în cât mai bun acord cu aşteptările dv. De aceea, vă rog să-mi faceţi cunoscut cum aţi dori dv. să fie noul sistem şi cum aţi dori să nu fie (evident, aici se încadrează tot ce v-a creat nemulţumiri la sistemul Telpark şi la alte sisteme pe care le-aţi întâlnit, în alte oraşe). La cum aţi dori să fie, aştept sugestii bazate pe experienţa pozitivă din alte părţi, de preferinţă având drept suport cele mai avansate tehnologii în domeniu. Vă mulţumesc.”

De remarcat este faptul că Timişoara are un primar modern, acesta comunicând foarte bine cu cetăţenii în mediul online, dar nu acelaşi lucru îl putem spune şi în realitate…

Spune-ţi opinia civilizat!