Robu şi-a luat aliaţi în lupta pentru şefia PNL Timiş. Când au loc alegerile

0
1453
Robu

La o săptămână după ce a anunţat oficial că vrea să intre în cursa pentru un nou mandat în fruntea liberalilor din Timiş, Nicolae Robu nu are încă niciun contracandidat. În schimb, primarul susţine că are deja o echipă formată din toţi oamenii alături de care poate reforma filiala judeţeană.

„Vreau să spun că am deja o echipă completă constituită, poate săptămâna viitoare o voi și anunța public și sunt foarte bucuros că am reușit coagularea a tot ceea ce merita să fie coagulat din Biroul Politic Județean, adică oamenii care sunt loiali partidului, care au spirit de echipă și care au imagine publică bună și influență în munca oganizatorică în interiorul partidului și nu veleitari, că mai există în orice structuri și astfel de personaje care pun în prim-plan interesele lor personale și nu ce pot aduce partidului”, a declarat Robu astăzi.

Organizaţia judeţeană a stabilit şi un program în baza căruia se vor organiza alegerile. Totul este organizat în funcţie de data de 17 iunie, când vor avea loc alegerile pentru noua conducere centrală a partidului.

„Am stabilit ieri că până în 31 martie încheiem alegerile la nivelul organizațiilor la nivel de secții de votare. Și ne-am propus ieri ca în 22 aprilie să avem alegerile la nivelul filialei. Între trebuie să facem toate celelalte alegeri. Nu ne va fi ușor. Asta ne-am propus ieri conștienți fiind că va fi foarte greu. Dacă vor apărea dificultăți pe care nu le-am putut anticipa atunci sigur că nu este exclus să revizuim un pic pentru că ați văzut că 2 mai este data limită la care se pot face alegeri în teritoriu și în 16 iunie este data la care va avea loc Congresul și se vor face alegeri la nivel național”, a mai spus Robu.

Spune-ţi opinia civilizat!