Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dezinformare GROSOLANĂ a PSD Timiș! Partidul ascunde venirea, de mâine, a lui Ponta și acuză PNL că este în spatele protestului timișorenilor

- Advertisement -

Nesimțirea unor conducători locali ai PSD întrece orice limite. Anunțat încă de la începutul acestei săptămâni, protestul de mâine seară, programat să se desfășoare în Piața Victoriei din Timișoara, va avea loc indiferent că sunt sa nu de acord și social-democrații.

PSD Timiș a transmis, vineri după-masă, un comunicat de presă prin intermediul căruia acuză PNL Timiș, dar și pe primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu, că ar fi în ”spatele” organizării acestui eveniment. Documentul transmis de pesediști întregii mas-media timișorene, a ”prins”, fără ca cineva să cunoasă adevărul acestei ”ecuații”. vă prezentăm mai jos comunicatul, integral, transmis de PSD.

”Organizaţia Judeţeană Timiş a Partidului Social Democrat doreşte să aducă la cunoştinţa timişorenilor un aspect extrem de important legat de mitingul care se va organiza sâmbătă în oraşul nostru. Ţinem să precizăm că respectăm pe deplin opţiunile politice ale fiecărui locuitor al Timişoarei, iar dreptul la liberă exprimare este garantat prin Constituţie. Acest drept are o conotaţie şi mai puternică în Timişoara, oraş în care s-a murit pentru libertate.

Nu putem fi de acord, însă, niciodată ca un astfel de gest să fie pătat de un partid politic. În cazul de faţă, Partidul Naţional Liberal, care a reuşit să politizeze acţiunea programată pentru mâine. Potrivit informaţiilor pe care le deţinem atât noi cât şi mass-media, în Piaţa Operei se va citi un text care se doreşte a fi o nouă Proclamaţie de la Timişoara. Până aici, nimic greşit, doar ca informarea publicului larg referitor la această Proclamaţie s-a făcut în mod direct de către Biroul de Presă al PNL Timiş.

Este o dovadă clară a politizării mitingului şi a implicării PNL-ului şi a domnului Nicolae Robu în această acţiune care, din acest moment, nu mai poate purta numele de acţiune civică”.

Ceea ce insistăm noi să precizăm, în cunoștință de cauză, este faptul că timișorenii care vor fi prezenți sâmbătă la protest, o vor face pe baza unui eveniment, deschis pe Facebook, singura implicare a primarului Nicolae Robu, fiind semnătura de pe aprobarea protestului, o aprobare pe care nu avea niciun motiv să nu o parafeze. Ba mai mult, protestul este unul îndreptat împotriva clasei politice actuale din România, categorie în care se găsește și Partidul Național Liberal (al cărui membru este Robu).

Revenind la ”organizatori”, menționăm că cei care au pus la cale acest protest din Piața Victoriei sunt câțiva studenți simpli, care nu au nicio legătură cu vreuna din organizațiile politice, iar dacă protestul are o ”înclinație” anti-Ponta și anti-PSD nu înseamnă că acesta este ”orchestrat” de cineva din tabăra adversă, știut fiind faptul că localnicii, așa cum s-a văzut și în primul tur al alegerilor prezidențiale, au o ”fobie” la culoarea roșie.

Timișorenii sunt așteptați să protesteze, în număr foarte mare, în Piața Victoriei din centrul orașului, sâmbătă, 8 noiembrie 2014, cu începere de la ora 18:00. ATENȚIE! Acțiunea de protest este, așa cum am anunțat încă de la demararea ei, împotriva întregii clase politice din România, și împotriva actualului Guvern, pentru proasta organizarea a turului 1 al alegerilor prezidențiale, atunci când românii din afara țării nu au fost lăsați să voteze, Guvernul fiind unicul responsabil pentru acest fapt.

PS: Dacă s-a ”nimerit” ca Ponta și PSD să ”dirijeze” atât de prost acest eveniment, e strict problema dumneavoastră, stimabili, dar ofensați reprezentanți social-democrați din Timiș.

PS2: Cineva să ne spună, dacă știe, mâine, la ce oră și mai ales pentru ce vine Victor Ponta la timișoara? Nu de alta dar reprezentanții PSD Timiș ascund acest fapt și acum, cu doar câteva ore înainte de venirea marelui ”șef” de trib. În plus, Ponta avea astăzi programată o vizită la fabrica AEM din Timișoara, acolo unde muncitorii au fost puși să curețe, să vopsească, să repare absolut totul, ca la venirea lui Ponta totul să ”strălucească”.

În plus, muncitorii au fost ținuți cu mult peste programul de lucru, fiindu-le interzis să ”sufle” o vorbă despre venirea ”căpeteniei”. Nu e puțin ”comunist” acest tip de primire? Și de ce atâta secret? Vă e frică de cineva?

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore