Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările din Piața Libertății dau peste cap traseele tramvaielor 5 și 6. Vezi noutățile de la RATT, pentru weekend

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Întrucât lucrările de reamenajare a Pieței Libertății din Timișoara continuă, Regia Autonomă de Transport Timișoara anunță noi modificări în ceea ce privește mijloacele de transport în comun care trec pe acolo.

Astfel, vor fi modificate traseele tramvaielor care circulă pe liniile 5 şi 6 astfel încât aceastea să nu mai treacă prin Piaţă, începând cu ora 8:00.

Sâmbătă și duminică, începând cu ora menționată, linia tramvaiului 6 va fi suspendată pe toată durata zilei, în timp ce tramvaiele de pe linia 5 vor circula din Ronaţ până la Gara de Nord şi retur. Modificările se aplică pe tot parcursul zilei, până la retragerea tramvaielor în depou.

RATT precizează că începând de luni, 10 noiembrie 2014, liniile 5 şi 6 tramvaie vor circula pe traseul cunoscut prin Piaţa Libertăţii.

Foto: Eye in the Sky

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare