Gorghiu după refuzul lui Cioloş de a intra în PNL: „Am strâns din dinți dând această susținere necondiționată”

- Advertisement -

Senatoarea de Timiş, Alina Gorghiu, a lansat un apel public către colegii săi de partid, cărora le cere să se înscrie în cursa pentru şefia partidului. Fosta lideră a liberalilor este de părere că un lider este legitim în condiţiile în care câştigă o competiţie în care are mai mulţi adversari. Aceasta nu este singura calitate care defineşte un bun conducător.

„Pe data de 17 iunie vom avea un PNL sper eu mult schimbat, un partid care își va fi finalizat procesul de unificare un proces de lungă durată început încă din mandatul lui Crin Antonescu, care se va finaliza în această dată. Sper că fiecare candidat și fiecare membru de partid va înțelege să vină în fața partidului cu o moțiune și cu un proiect politic pentru că eu cred că acest proces indiferent de modul în care se va finaliza el, cu ce președinte se va finaliza, cred că este mai important din punct de vedere al conducerii colegiale pe care partidul o va avea. (…)Îmi doresc ca în competiție să se înscrie și alți candidați pentru că este sănătoasă competiția îndiferent că vorbim de nivel național sau județean și cred că în acest moment este mai bine să ne concentrăm atunci când vine vorba de viitorul partidului pe proiecte, pe moțiuni pentru data de 17 iunie”, a explicat Alina Gorgiu.

Dacă acum câteva săptămâni Gorghiu era extrem de încrezătoare că fostul premier Dacian Cioloş se va înscrie în PNL, acum senatoarea admite că a greşit. Ce viitor politic îi prezice Gorghiu lui Cioloş puteţi citi în rândurile de mai jos.

„Domnul Cioloș a fost prim-ministrul României, iar singurul partid care l-a susținut în mod onest necondiționat a fost PNL și spun asta fără niciun fel de ezitare deși de multe ori am strâns din dinți dând această susținere necondiționată. Atitudinea domniei sale față de PNL a fost una ezitantă, una cu multe fluctuații și, personal, nu mai insist să încerc să îl înțeleg. Cred că ar fi putut să întoarcă serviciile pe care PNL i le-a făcut înscriindu-se în acest partid care este mai mult decât onorabil, făcând un pas înspre întărirea echipei PNL. Are și domnia sa în jur o echipă bună de experți, de oameni care au experință în executiv și au demonstrat că știu ce să facă în executiv. (…) Altfel, dacă se va hotărî să meargă pe proiectul acesta cu ONG-ul care are aspirații politice, din punctul meu de vedere nu va avea succes, ba chiar pot spune că intuiesc un eșec”, a declarat senatoarea PNL.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img