Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Comercianţii şi-au expus beţele pentru Moş Nicolae!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

În această dimineComercianţii şi-au expus beţele pentru Moş Nicolae! 1aţă, comercianţii cu beţe de Moş Nicolae au luat cu asalt oraşul.

Nuieluşe de diferite mărimi, culori, din lemn sau din plastic, decorate cu beteală sau panglici festive, sunt expuse în 23 de zone ale oraşului, dintre acestea cele mai populate fiind : Piaţa Libertăţii, Bvd. Regele Carol I, Piaţa Nicolae Bălcesu, Piaţa Traian, Platou Calea Buziaşului, zona Piaţa Dacia.

Doritorii de beţe pentru Moş Nicolae trebuie să aibă în portofel  înte  3 şi 25 de lei ,deoarece preţurile variază în funcţie de model.

Amplasamentele cu beţe vor fi prezente până in seara de 6 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare