Marţi, 10 decembrie 2013, se va întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii. Problemele distribuţiei apei au fost anunţate de Aquatim, în Timişoara, pe străzile Alexandru Odobescu, Constantin Dobrogeanu Gherea, Ana Ipătescu, Frunzei, Semenic, Dimitrie Paciurea, Stelelor, Teiului, dar şi în localitatea Ghiroda.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” informează Aquatim prin intermediul unui comunicat.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528, NON-STOP.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.