Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Crăciunul Iepuraşilor” un spectacol pentru copiii PNL-işti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Crăciunul Iepuraşilor” a fost un eveniment organizat de Organizaţia Femeilor Liberale filiala Timiş doar pentru copii mebrilor şi simpatizanţilor partidului PNL. În cadrul evenimentului, Eva Labadi (director al Teatrului Merlin) a oferit un spectacol teatral copiilor, iar la final Moş Crăciun a oferit cadouri pentru copii prezenţi, 200 la număr conform unui comunicat de presă din partea PNL Timiş.

A fost o seară superbă în care am râs și ne-am distrat alături de copii. Am retrăit momente dragi din copilăria noastră, când aşteptam cu nerăbdare sosirea Moşului. Sărbătorile de iarnă au magia lor şi cred că o parte din acea magie am reuşit să o retrăim în această seară. Am avut copii fericiţi şi părinţi bucuroşi să îi vadă astfel”, a spus Mariana-Cristina Gheaţă, preşedinte interimar al OFL Timiş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare