Ca la noi la nimeni. Deschisă traficului cu nici un an în urmă, cu surle şi trambiţe, dar nefinalizată, autostrada Arad – Timişoara mai rău îi încurcă pe cei care o tranzitează decat să îi ajute.

Pe autostrada Arad-Timişoara conducătorii auto dau la propriu în gropi.  Asta deoarece drumul s-a surpat la îmbinarea şoselei cu platformele a două podeţe, creându-se şanţuri în asfalt. Astfel nu au întarziat să apară şi primele restricţii de viteză.
,,Restricţia de viteză a fost impusă  la kilometrul 509+250 şi kilometrul 519+350, pe distanţe de câte 150 de metri, aici fiind permis să se circule cu cel mult 80 de kilometri la oră.” Se arată în comunicatul de presă emis de Biroul de Poliţie Autostrăzi Vest.
Principalul motiv invocat de reprezentanţii Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale  sunt infiltraţiile de apă,  care au dus la surparea asfaltului din cauza că nu există încă pe toata lungimea drumului şanţuri laterale de scurgere. Astfel că circulaţia a fost deviată pe o singură cale de mers pană cand problemele vor fi remediate. Mai exact pană la data de 30 septembrie, termen pană  la care autostrada trebuie să fie finalizata în totalitate, asta dupa ce termenul a fost prelungit în nenumărate randuri.
L.M