Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa de Table Timişoara 2012 a ajuns la etapa a IV-a

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Cupa de Table Timişoara 2012 a ajuns la etapa a IV-a 1Pasionaţii jocului de table din Timişoara sunt aşteptaţi weekend-ul următor la etapa a IV-a a Campionatului de Table Timişoara 2012. Competiţia are loc în perioada 15 – 16 decembrie 2012 la Restaurantul „La Rousse” din municipiul de pe Bega, urmând ca primii zece clasaţi să primească premii în bani.

Cupa de Table Timişoara 2012 continuă cu etapa a IV-a a competiţiei, etapă ce va avea loc în perioada zilele de sâmbătă şi duminică, 15 şi 16 decembrie 2012. Gazda evenimentului, ce va debuta la ora 15:00, va fi Restaurantul „La Rousse” situat în strada Cloşca, la numărul 53, în organizarea Asociaţiei Peter Sport.

Întrecerea este destinată amatorilor acestui sport, iar primii trei clasaţi vor fi recompensaţi cu cupe, medalii şi diplome, dar şi premii în bani. Locul I va beneficia de o remuneraţie de 500 de lei, locul secund de 300 de lei, în timp ce locul III va rpimi 200 de lei. Ocupanţii locurilor 4-10 vo fi răsplatiţi cu diplome şi cu câte un premiu de consolare de 100 de lei. De asemenea organizatorul anunţă că la finalul fiecărei partide se vor oferi, prin tragere la sorţi, premii în produse şi servicii.

Etapa a IV-a este ultima a competiţiei timişorene disputate în acest an, astfel, la finalul zilei a doua, cei mai buni dintre cei buni vor fi recompensaţi, în funcţie de punctele acumulate pe parcursul celor patru etape, primii trei clasaţi la final urmând să primească alte premii.

Înscrierile pentru ultima etapă se pot face la faţa locului, în ziua concursului, între orele 13:00 şi 14:45, taxa de participare fiind 30 de lei/concurent.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare