În descursul zilei de luni,Nicolae Robu primarul Timișoarei, a inaugurat, noua piaţă  agroalimentară Iosefin.Primarul a declarat faptul că este  mulţumit de modul în care arată piaţa în momentul de faţă.„Este o investiţie de 15 milioane de lei , putem fi încântaţi că avem în Timişoara o piaţă închisă, foarte civilizată, şi, în plus, una spaţioasă…”

În noua piaţă, afirmă edilul vor avea prioritate producătorii autentici. Aceştia vor primi mese pentru a vinde legume şi fructe fară a participa la o licitaţie anume.

„În această piaţă vor avea prioritate absolută producătorii nemijlociţi. Dorim să asigurăm un cadru de desfacere a produselor cât mai româneşti, din zona noastră, am vorbit şi cu primarii din zona metropolitană să se implice. Din păcate, de multe ori ne întâlnim cu comercianţi care se prezintă ca fiind producători, vin de la sat, dar care, de fapt, ne oferă marfă de import de calitate proastă, aşa cum sunt toate produsele din această categorie – legume-fructe, zarzavaturi ce provin din import -, calitate proastă în comparaţie cu cea a produselor noastre tradiţionale”, a suţinut N.Robu.                 

Noua piaţă se anunţă a fi  deschisă doar  înainte de Crăciun.

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.