Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Piaţa Iosefin – investiţia de 15 milioane de lei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

În descursul zilei de luni,Nicolae Robu primarul Timișoarei, a inaugurat, noua piaţă  agroalimentară Iosefin.Primarul a declarat faptul că este  mulţumit de modul în care arată piaţa în momentul de faţă.„Este o investiţie de 15 milioane de lei , putem fi încântaţi că avem în Timişoara o piaţă închisă, foarte civilizată, şi, în plus, una spaţioasă…”

În noua piaţă, afirmă edilul vor avea prioritate producătorii autentici. Aceştia vor primi mese pentru a vinde legume şi fructe fară a participa la o licitaţie anume.

„În această piaţă vor avea prioritate absolută producătorii nemijlociţi. Dorim să asigurăm un cadru de desfacere a produselor cât mai româneşti, din zona noastră, am vorbit şi cu primarii din zona metropolitană să se implice. Din păcate, de multe ori ne întâlnim cu comercianţi care se prezintă ca fiind producători, vin de la sat, dar care, de fapt, ne oferă marfă de import de calitate proastă, aşa cum sunt toate produsele din această categorie – legume-fructe, zarzavaturi ce provin din import -, calitate proastă în comparaţie cu cea a produselor noastre tradiţionale”, a suţinut N.Robu.                 

Noua piaţă se anunţă a fi  deschisă doar  înainte de Crăciun.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare