„Leii” vor să dărâme titanii. BC Timişoara întâlneşte EWE Baskets Oldenburg în FIBA EuroChallenge Cup

0
939

BC Timişoara întâlneşte în această seară ocupanta locului I în grupa F a FIBA EuroChallenge Cup, echipa germană EWE Baskets Oldenburg. Partida are loc pe parchetul sălii Constantin Jude din Timişoara şi începe la ora 20:00.

Etapa a V-a a FIBA EuroChallenge Cup aduce la Timişoara liderul grupei F a FIBA EuroChallenge Cup, ocupanta locului şase în acest moment în campionatul german de baschet masculin – EWE Baskets Oldenburg.

După patru partide în această competiţie, „Leii din Banat” au acumulat cinci puncte, ocupând locul III în grupă, în timp ce liderul german al grupei are 8 puncte. PArtida directă dintre cele două formaţii are loc marţi seara, la Sala Constantin Jude din Timişoara, începând cu ora 20:00.

„Ştim că Oldenburg e echipa mai bună, au un buget mai mare decât noi şi sunt în fruntea campionatului german, dar vrem să facem un joc bun în faţa propriilor suporteri. Doresc să le mulţumesc celor care au venit până la Craiova ca să ne susţină. Tuturor spectatorilor noştri vrem să le demonstrăm că suntem o echipă competitivă. Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei” a declarat pentru site-ul oficial al alb-violeţilor, Srdjan Jovanovic, antrenorul BC Timişoara.

Dominique Archie, unul din principalii pioni ai echipei bănăţene, vrea, de asemenea, un rezultat pozitiv pentru „Lei”, acesta considerând că formaţia de pe Bega nu mai simte nici o presiune, ceea ce poate fi un avantaj. „Vom încerca să câştigăm jocul, să dăm tot ce putem. Atmosfera este bună la echipă, toată lumea vrea să progresăm în joc. Nu am avut timp să schimbăm ceva, dar trebuie să încercăm să îmbuntăţim ceea ce ştim. Cred că acum nu mai simţim acea presiune a rezultatului” a spus Archie pentru bctimisoara.ro.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.