Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul Florin Bîrsășteanu vrea reabilitarea Serviciului Central de Sterilizare al Spitalului Județean EXCLUSIV

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
3.4 ° C
4.1 °
2.9 °
71 %
5.7kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
Mare parte din aparatele de sterilizare din cadrul Serviciului Central de Sterilizare a Spitalului Județean din Timișoara nu mai sunt funcționale de multă vreme, iar personalul are mari dificultăți în gestionarea acestei situații, motiv pentru care se impune modernizarea acestor aparate.

”Încercăm să obținem fonduri pentru reabilitarea Serviciului Central de Sterilizare a spitalului. E un proiect care merită făcut și susținut. Bani ar trebui să vină din bugetul ministerului, iar eu fac lobby, împreună cu alți colegi, pentru acest proiect. L-am dat în lucru pentru a afla care vor fi costurile, și, ulterior, având documentul care poate deveni bază juridică pentru a i se atribui finanțarea. Doamna Ilian, care este unul dintre cei mai buni tehnicieni de sterilizare, are un proiect frumos, pe care-l promovăm. E o zonă neacoperită și la nivel național, cu tehnicieni în Ministerul Sănătății în zona asta. Doamna și-a oferit toată disponibilitatea și am discutat și cu ministrul secretar de stat, domnul Săndesc, să încercăm să promovăm ideea de pregătire în parametri normali în ceea ce privește sterilizarea” ne-a declarat, în exclusivitate, deputatul Florin Bîrsășteanu.

Proiectul e structurat în linii mari de către tehnicianul Adriana Ilian, dar trebuie înglobat în așa fel încât acesta să poată fi finanțat din punct de vedere tehnic ne-a mai explicat fostul manager al Spitalului Județean.

Din nefericire, nu doar acest serviciu necesită investiții mari în ceea ce înseamnă sterilizare, o altă problemă mare a ”Județeanului” fiind probleme întâlnite și la Blocul Operator, acolo unde nici acum ușile nu au fost înlocuite cu unele din PVC, iar cele existente, din lemn, fiind la un pas de a se desprinde din pereți. De asemenea probleme sunt și la nivelul pereților pe părțile interioare, de unde efectiv se decojește zugrăveala și chiar tencuiala. Blocul Operator nu a mai suferit ”îmbunătățiri” de mai bine de 10 ani.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare