Descoperire şocantă! Un copil îngropat în curtea unei case în Timiş

- Advertisement -

Descoperire şocantă! Un copil îngropat în curtea unei case în Timiş 1Oase ce par a fi de copil, descoperite in curtea unei case din judetul Timis! Un muncitor a gasit mai multe fragmente de oase ingropate langa fundatia unei case. Osemintele erau invelite intr-o bucata de material textil.

Descoperirea macabra a fost facuta de catre un muncitor ce lucra la refacerea fundatiei unei case din localitatea timiseana Costeiu. In timp ce sapa, barbatul a dat de bucata de material textil in care se aflau oasele care apartin, cel mai probabil, unui nou nascut.
 Casa apartine unei familii care a cumparat o in urmacu 9 ani de la o familie care acum locuieste in Portugalia.

Oamenii au sunat imediat la 112, iar politistii au sosit imediat la fata locului. Oamenii legii au ridicat fragmentele osoase si le au dus la institutul de medicina legala din Timisoara pentru analiza. Intre timp, cazul a fost preluat de procurorii parchetului de pe langa judecatoria Lugoj.

Legistii vor stabili cu exactitate daca este vorba despre scheletul unui copil. Urmatorul pas este acela de a stabili cauza mortii micutului si de a gasi criminalul care a ingropat copilul langa zidurile imobilului.Vor fi contactati si fostii proprietari ai casei pentru a da declaratii.

O.T.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Descoperire MACABRĂ făcută de un paznic în spatele Pieței de Gross din Timișoara

Săptămână începută într-un mod groaznic pentru un paznic din Timișoara....

Din aceeași categorie

Categorii Populare