Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Două blocuri de pe strada Polonă și unul de pe Babadag, au DATORII URIAȘE către RETIM. Vezi lista rău-platnicilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Strada Polonă din Timișoara este situată într-una dintre cele mai ”primitive” zone ale Timișoarei. Aceasta face parte dintr-un ”ghetou” așa cum a fost botezat perimetrul respectiv de către o parte dintre timișorenii care beneficiază de locuințe sociale, unii refuzând chiar să primească apartamente în imobilul Primăriei, tocmai din acest motiv.

Cu un peisaj dezolant la prima (și la a doua) vedere, nici nu e de mirare că blocurile de acolo sunt în fruntea listei în ceea ce privește datoriile către una dintre societățile care prestează și pentru locuitorii acestui cartier mărginaș al Timișoarei. Doi din primii trei datornici către Retim sunt de pe strada Polonă și aici facem referire la Asociațiile de locatari de la numărul 2, unde două blocuri figurează cu datorii uriașe. Mai exact este vorba despre locatarii blocurilor C6 și a scării A a blocului 8. Asociația de locatari a blocului C6 este cap de listă, cu o datorie de peste 21.000 de lei, în timp ce ocupanta locului 3 în ”top” are de dat Retim-ului 11.457 de lei.

Locul doi al clasamentului datornicilor către Retim este ocupat de un bloc dintr-un alt ”ghetou” al Capitalei Banatului, fiind vorba despre un imobil situat în zona UMT, acolo unde se găsesc și câteva ”cămine de nefamiliști”. Blocul cu numărul 3 de pe strada Babadag, nr.4, are o datorie de aproape 13.100 de lei, la ultima actualizare efectuată de cei de la Retim, aceasta datând din 10 august.

Lista cuprinde 50 de pagini și înumează 951 de datornici, iar banii pe care Retim trebuie să-i încaseze de la rău-platnici depășesc fabuloasa sumă de 804.000 de lei. Lista celor care nu-și plătesc facturile către Retim la zi poate fi consultată AICI.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare