Tot mai multe furturi au loc în mijloacele de transport în comun din Timișoara. Marți, de 1 decembrie 2015, în jurul orei 20.30, două tinere au fost identificate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, după ce i-a furat unei alte femei portofelul din buzunar.

Incidentul a avut loc în tramvaiul nr. 8, care se îndrepta spre Gara de Nord din Timișoara. Păgubita avea în portofel 400 de lei, atunci când, la coborârea din tramvai, a sesizat că i-a dispărut portofelul. Cei doi prieteni care se aflau cu ea le-au abordat pe hoațe, însă acestea au luat-o la fugă, după ce totul a degenerat într-un scandal. Sosiți la fața locului, jandarmii au cercetat imediat zona din apropiere și le-au identificat pe cele două, ambele în vârstă de 26 de ani.

Jandarmii au întocmit dosare penale pe numele celor două fete, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, care au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.