Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieElevii din 2 școli timișene au primit lecții despre energie susţinute de...

Elevii din 2 școli timișene au primit lecții despre energie susţinute de specialişti E.ON și ISU Banat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În judeţul Timiș lecţiile s-au desfășurat marți, 16 decembrie 2014, la Şcoala Gimnazială ”Iosif Ciorogariu” din Chișoda și la Liceul Teoretic ”David Voniga” din Giroc, unde specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiș şi voluntarii E.ON au preluat pentru câteva ore rolul de dascăli. Aceştia i-au învăţat pe copii lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă acasă sau la şcoală.

La sfârşitul lecţiilor copiii s-au bucurat de pachetele de dulciuri primite, atmosfera creată fiind una de sărbătoare, acum când ne mai despart doar câteva zile de sărbătorile de iarnă.

Toate instituţiile de învățământ în cadrul cărora se va derula, în această lună, programul educativ ”Lecţii de siguranţă” vor primi câte un calculator din partea E.ON România. Aceste acţiuni fac parte din campania comună de informare preventivă derulată de către IGSU şi E.ON România ”R.I.S.C. Siguranţa nu e un joc de noroc”, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare