În judeţul Timiș lecţiile s-au desfășurat marți, 16 decembrie 2014, la Şcoala Gimnazială ”Iosif Ciorogariu” din Chișoda și la Liceul Teoretic ”David Voniga” din Giroc, unde specialiştii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiș şi voluntarii E.ON au preluat pentru câteva ore rolul de dascăli. Aceştia i-au învăţat pe copii lucruri noi şi utile despre energia electrică şi gazele naturale, cum se produc, ce măsuri trebuie luate şi ce reguli trebuie respectate pentru a le utiliza în siguranţă acasă sau la şcoală.

La sfârşitul lecţiilor copiii s-au bucurat de pachetele de dulciuri primite, atmosfera creată fiind una de sărbătoare, acum când ne mai despart doar câteva zile de sărbătorile de iarnă.

Toate instituţiile de învățământ în cadrul cărora se va derula, în această lună, programul educativ ”Lecţii de siguranţă” vor primi câte un calculator din partea E.ON România. Aceste acţiuni fac parte din campania comună de informare preventivă derulată de către IGSU şi E.ON România ”R.I.S.C. Siguranţa nu e un joc de noroc”, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.