Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fata Săptămânii-Giulia Bushu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Fata Săptămânii-Giulia Bushu 1Giulia Bushu este o tânără de 20 de ani, studentă la facultatea de Medicină şi Farmacie Victor Babeş din Timişoara, născută în zodia racului frumoasă blondă pare să aibă măsurile perfecte (90/60/90) la care aspiră majoritatea tinerelor. Fiind în zodia racului Giulia este pasionată de înot dar şi de schi., iar în timpul liber adoră să se dea cu rolele. Este o fire sociabilă şi îi place să fie înconjurată de prieteni. Activând în domeniul modeling-ului făcând parte din modelele agenţiei MCS MODELS TIMIŞOARA, este o adevărată fashionista, adoptând întotdeauna un stil vestimentar foarte proaspăt şi în tendinţe.

Vrei să fi următoarea fată de la rubrica noastră?

Tot ce trebuie să faci este să trimiți fotografii cu tine în cele mai sexy ipostaze şi ai şansa să ajungi vedetă pe site-ul voceatimisului.ro la secțiunea Fata Săptămânii

Trimite imagini cu tine, însoţite de o scurtă descriere şi un număr de telefon, la adresa de mail:redactie@voceatimisului.ro sau office@voceatimisului.ro și te vom suna noi.

         

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare