Val (interpretat de Al Pacino) este proaspăt ieşit din puşcărie, unde îşi petrecuse ultimii 28 de ani, pedeapsă la care fusese condamnat pentru „vina” de a fi refuzat să-şi denunţe complicele. Cel mai bun prieten al său, Doc (interpretat de Christopher Walken) îl aşteaptă la poarta închisorii. Celor doi li se alătură Hirsch (interpretat de Alan Arkin), şi el prieten vechi al celor doi răufăcători. Deşi s-au scurs atâţia ani, prietenia dintre ei a rămas la fel de puternică şi, împreună, îşi amintesc cu nostalgie de vremea lor de glorie. În ciuda faptului că sunt de mult trecuţi de prima tinereţe, forţa şi priceperea le-au rămas intacte. În încercarea lor disperată şi, uneori, ridicolă, de a recupera anii de crime, droguri şi sex pe care i-au pierdut, cei trei provoacă haos şi distrugere pe oriunde trec, cu gloanţele şuierându-le pe la urechi.

Însă unul dintre ei ascunde un secret periculos, care le va pune viaţa în pericol – un fost şef al mafiei îl obligă să facă o alegere imposibilă. Cum timpul rămas la dispoziţie pentru a găsi o soluţie de ieşire din impas este extrem de scurt, cei trei vechi prieteni devin din ce în ce mai disperaţi şi sunt obligaţi, în cele din urmă, să se confrunte cu trecutul lor.

Lionsgate, în asociere cu Sidney Kimmel Entertainment şi Lakeshore Entertainment prezintă comedia Stand Up Guys / Trei tipi duri , o producţie Lionsgate, Sidney Kimmel şi Lakeshore Entertainment, în regia lui Fisher Stevens. Scenariul este semnat de Noah Haidle. Producătorii filmului sunt Sidney Kimmel, Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Jim Tauber, iar producători executivi Eric Reid, Ted Gidlow, Bruce Toll, Bingham Ray şi Matt Berenson. Imaginea este semnată de Michael Grady, scenografia de Maher Ahmad; iar montajul de Mark Livolsi. Costumele sunt create de Lindsay Ann McKay, iar coloana sonoră de Lyle Workman şi Jon Bon Jovi. Din distribuţie mai fac parte: Julianna Margulies, Addison Timlin, Vanessa Ferlito, Lucy Punch, Katheryn Winnick, Mark Margolis şi Bill Burr.

În Cinema City din 8 Martie

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII