ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Accident spectaculos: maşină de poliţie cu roţile în sus pe Calea Circumvalaţiunii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident de circulaţie spectaculos, astăzi, pe Calea Circumvalaţiunii din Timişoara. O şoferiţă neatentă a uitat să acorde prioritate unei maşini de poliţie aflate în misiune. Ceea ce a urmat a fost un adevărat spectacol.

Duba de poliţie se deplasa pe Calea Circumvalaţiunii dinspre mall, pentru a interveni la un scandal de la o terasă de pe Calea Bogdăneştilor. Oamenii legii au pătruns în intersecţia cu strada Gheorghe Lazăr cu girofarele în funcţiune pentru a avertiza şoferii că trebuie să le lase cale liberă. Majoritatea conducătorilor auto s-au conformat dispoziţiilor legale, mai puţin o şoferiţă neatentă. Femeia aflată la volanul unui autoturism marca Opel venea dinspre Mehala şi mergea înspre Finanţe a lovit duba de poliţie din spate. Vehiculul polţiei s-a răsturnat pe şofea. Accidentul nu s-a soldat cu victme.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore