Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO La Timişoara se lucrează. Covoare asfaltice şi sensuri unice

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primăria Municipiului Timişoara are în vedere sporirea confortului cetăţenilor şi asigurarea siguranţei circulaţiei auto şi pietonale.Astfel, în cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi au fost realizate covoare asfaltice de către S.C. Drumuri Municipale pe o lungime totală de 844m.

Străzile  în cauză sunt Ion Ghica, între Splaiul Tudor Vladimirescu şi Bulevardul Tinereţii, Strada Grofşoreanu, între Strada Romulus şi Strada Odobescu şi Bulevardul Brâncoveanu, precum si între Bulevardul Rebreanu şi Strada  Mureş. Suprafaţa totală este de 8.165 mp, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 500.000 de lei.

În mod adiţional, străzile Ion Ghica şi Grofşoreanu au fost instituite de sensuri unice.Această decizie a avut ca şi rezultat aproximativ 90 de locuri de parcare noi.
În zona de sud sunt în curs de finalizare lucrări de reparaţii pe strazile Treboniu Laurean şi pe Eternităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare