Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gata, ne-au depăşit şi bulgarii la salarii!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Bulgaria a depăşit deja România după veniturile populaţiei, susţine ministrul bulgar al finanţelor Simeon Diankov. Dacă astăzi Bulgaria este una dintre cele mai sărace ţări din Uniunea Europeană, asta se datorează numai faptului că timp de 60 de ani statul a fost guvernat de comunişti, a declarat Diankov ziariştilor după şedinţa parlamentului la care a fost adoptat în prima lectură proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2013.

„Dacă vă uitaţi în anul 1944 veţi vedea că veniturile bulgarilor erau egale cu cele ale grecilor. Bulgaria a rămas însă în urmă în anii 60 când a fost guvernată de comunişti, iar apoi şi de urmaşii lor, socialiştii. Acum vom avea nevoie de încă câţiva ani să recuperăm întârzierea faţă de Grecia, pentru că am depăşit deja România după veniturile pe cap de locuitor, iar apoi să recuperăm şi întârzierea faţă de celelalte state europene, a spus Diankov.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare