Bojin a racolat încă un primar prin metoda pupatului. Vezi câţi primari pedelişti primesc bani de la CJT

- Advertisement -

Bojin a racolat încă un primar prin metoda pupatului. Vezi câţi primari pedelişti primesc bani de la CJT 1Noi sume de bani de la Guvern pentru Timiş. Şi de această dată judeţul nostru a fost fruncea. Banii s-au împărţit vineri, în cadrul unei Şedinţe Extraordinare, dar nu fără nemulţumiri, consilierii judeţeni PDL l-au acuzat pe Titu Bojin de faptul că dă bani doar la primarii USL.

Consilierul judeţean Tiberiu Lelescu a anunţat că pedeliştii nu vor vota proiectul de hotărâre prin care trebuia votată noua rectificare bugetară şi modul în care erau distribuiţi cei nouă milioane de lei primiţi de la Guvernul României.

‘”Domnule Titu Bojin, aţi declarat că aţi oferit bani la toţi primarii din județ, dar trebuia să spuneți că la toți de la USL, la cei din opoziţie aţi dat prea puţin. Noi o să votăm împotrivă vizavi de modul în care s-au alocat sumele. Nu ați dat bani nici la cei 20 de primari pe care ați anunțat că i-ați pupat”, a spus Tiberiu Lelescu.

Preşedintele Titu Bojin a ţinut să precizeze că împărţirea banilor s-a făcut în mod corect şi că a mai pupat încă un primar PDL, vineri dimineaţa.

“Nu există localitate care să nu fi primit bani, indiferent de culoarea politică. Am primit, din nou, cea mai mare sumă din România. Toți consilierii județeni trebuie să fie mândrii de asta pentru că am reușit împreună. Îl chem pe Lelescu să pupe și el unul sau doi primari ca să rămână în PDL”, a afirmat liderul PSD Timiş.

În final, proiectul de hotărâre a trecut, deşi consilierii judeţeni PDL au votat împotrivă. În urma rectificării bugetare de vineri, 42 de primării din cele 99 din Timiş au primit sume de bani cuprinse între 10.000 şi 30.000 de lei, sume care vor fi folosite pentru achitarea arieratelor, susţinerea programelor locale şi a proiectelor de infrastructură.

“Factorul pupat a contat în distribuirea banilor, nu doar cel politic. Titu Bojin a avut vise erotice noaptea, iar apoi ni le-a prezentat”, a mai spus după Şedinţa Extraordinară, Tiberiu Lelescu.

Alexandra Dobre

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare