Kacper Kowalski expune la Timișoara

0
853

Ambasada Poloniei la Bucureşti prezintă în perioada 12.11- 23.11. 2012 expoziţia de fotografii aeriene“Zbor deasupra Poloniei”. Fotografiile realizate de artistul polonez Kacper Kowalski vor fi expuse în spaţiul expoziţional al Primăriei Municipiului Timişoara din P- ţa Victoriei nr.5 (vis a vis de Bancpost).

Vernisajul expoziţiei va avea loc luni, 12.11, ora 11.00, în prezenţa E.S. domnul Marek Szczygieł, Ambasador al Republicii Polone la Bucuresti şi  a domnului Nicolae Robu, Primar.

Expoziţia se compune din fotografii color, de format mare, reprezentând peisaje din Polonia, care au fost executate de autor din parapantă, de la o înălţime de 150 de metri şi au mai fost expuse în Praga, Budapesta şi Bucureşti.

Kacper Kowalski castigator al Premiului World Press Photo 2009, s-a nascut in 1977 la Gdansk, Polonia. Absolvent de arhitectura, ca fotograf se specializeaza in fotografia aeriana. Fiind atat fotograf, cat si pilot, are un control unic asupra fiecarui cadru, fiind astfel capabil sa imortalizeze medii natural extraordinare si peisaje urbane inaccesibile in mod normal

Pentru fotografiile sale, Kacper Kowalski a obtinut numeroase premii şi menţiuni de onoare, inclusiv World Press Photo, Nikon 74th Anniversary Award, Grand Press Photo, National Geographic, Sony Worlds Photography Award, Pilsner Urquell International Photography Award (IPA), POYi. Kacper Kowalski este reprezentant de catre agentia Panos Pictures.

 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.