Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei sportivi vor fi premiaţi de CJ Timiş pentru performanţele obţinute

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Corina Căprioriu, Diana Bulimar şi Robert Papp sunt cei trei sportivi care au făcut cinste judeţului nostru la concursurile la care au participat în acest an, unde au reuşit să fie pe podium. Consiliul Judeţean Timiş le apreciază munca şi vrea să îi premieze.

Vineri, în cadrul Şedinţei Extraordinare a Consiliului Judeţean Timiş. s-a decis ca suma de 7.000 de lei să fie împărţită la trei sportivi care ne-au făcut să fim mândrii că suntem români. Corina Căprioriu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra, Diana Bulimar, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice, şi Robert Papp, care a obţinut medalia de bronz la Campionatele Europene şi Mondiale la lupte greco-romane sunt cei trei sportivi cu performanţe deosebite în acest an.

„Doresc ca cei trei sportivi să fie declaraţi sportivii judeţului datorită performanţelor obţinute. Aceştia au reprezentat România şi avem datoria morală să îi sprijinim. Eu sunt de acord să sprijinim toţi sportivii care au făcut cinste judeţului nostru”, a afirmat Gheorghe Bologa, consilierul judeţean care a propus premierea acestora.

Alexandra Dobre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare