Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportCăpitanul Adrian Poparadu vrea trei puncte cu FC Argeş

Căpitanul Adrian Poparadu vrea trei puncte cu FC Argeş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cu trei zile rămase până la confruntarea din etapa a X-a a Ligii secunde de fotbal, căpitanul ACS Poli Timişoara a acordat primul interviu pentru ACS Poli TV – partea multimedia a noului proiect al autorităţilor unde se include şi site-ul oficial al bănăţenilor, lansat în urmă cu câteva zile.

Primul interviu pentru ACS PoliTV a fost acordat, aşa cum era firesc, de căpitanul alb-negrilor. Adrian Poparadu ştie ce-i aşteaptă pe el şi colegii lui, fiind convins că piteştenii nu vor veni la Timişoara doar „în vizită”. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, întâlnim o echipă care are nevoie de puncte, care vine aici să scoată un punct sau trei. Sperăm să ne facem jocul să rămânem concentraţi, să rămânem cu picioarele pe pământ după cele două victorii şi să câştigăm toate cele trei puncte.”
Vezi în clipul de mai jos interviul în întregime.

FCKFVWPFlowplayerPlaceholder

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare