Velcea nu se îmbată cu apă rece: „Greul de-abia acum începe!”

0
771

ACS Poli Timişoara este aproape de a-şi îndeplini obiectivul fixat de Vali Velcea după remiza obţinută pe terenul celor de la Damila Măciuca. Înainte de Poli – FC Argeş, tehnicianul alb-negrilor susţine că elevii săi sunt pe drumul cel bun, dar dificultatea partidelor va fi tot mai mare cu fiecare etapă scursă din acest campionat.

Obiectivul impus de Velcea după egalul de la Drăgăşani, contra Damilei Măciuca, acumularea a nouă puncte din următoarele trei partide este aproape de îndeplinire, ACS Poli acumulând 6 puncte din două meciuri, iar cel de-al treilea meci va fi luni, pe Dan Păltinişanu, împotriva echipei clasate pe locul 12 (din 14) în clasamentul Seriei Vest al Ligii a II-a la fotbal. FC Argeş Piteşti, căci despre ea este vorba, este echipa ce va încerca să strice seria rezultatelor pozitive obţinute de ACS Poli. „Argeşul are o echipă tânără şi în formare, este un centru din care ştiţi ce jucători au ieşit, jucători cu valoare individuală, însă în acest moment se pune accent pe valoarea grupului şi nu pe cea individuală” a spus Velcea despre adversarul de luni.
„În acest moment suntem pe un drum bun, care ne dă speranţe să privim cu încredere ce ne aşteaptă de-acum încolo. Echipa are atitudine, mă bucur că nu a intervenit starea de automulţumire, nu aş vrea să apară această stare în sânul echipei. Greul de-abia acum începe! Vom avea partide din ce în ce mai dificile. FC Argeş este o echipă din partea doua a clasamentului, o echipă care va încerca să alinieze o formulă cât mai competitivă. Avem un spirit de învingător, se văd rezultatele uşor-uşor, dar mai e mult până la sfârşitul campionatului şi îndeplinirea obiectivului. Adică semiobiectivul de iarnă, să ne clasăm pe un loc promovabil; sper să fim acolo şi când tragem linia la vară” a adăugat Velcea.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.