AcasăStiriAdministratieÎncep lucrările la Pasajul Solventul! A fost semnată autorizaţia de construcţie

Încep lucrările la Pasajul Solventul! A fost semnată autorizaţia de construcţie

Încep primele lucrări la pasajul Solventul din Timișoara! Primarul Dominic Fritz a anunțat că a semnat autorizația de construcție și că, de zilele următoare, constructorul poate începe amenajarea șantierului.

Anul acesta ar urma să fie executate doar lucrări de relocare a utilităților. Pasajul Solventul va face legătura între Calea Bogdăneștilor și strada Gării, pe sub liniile de cale ferată.

Este un pasaj de patru benzi (câte două pe sens) în continuarea străzii Bogdăneștilor, pe care o modernizăm acum, cu linii de tramvai, trotuare și piste de biciclete, care va trece pe sub 12 linii de cale ferată. Pasajul va continua cu un pod peste Bega despre care vă voi da vești în curând și va asigura mai apoi legătura cu strada Gării, închizând astfel Inelul IV de circulație pe partea de vest a orașului.
Săptămâna viitoare constructorul va putea începe acțiunile de pregătire a șantierului, urmând ca în acest an să se lucreze, într-o primă fază, la relocarea utilităților
„, transmite primarul Dominic Fritz.

Investiția depășește 132 de milioane de lei – bani pe care Primăria speră să îi atragă din programul național Anghel Saligny sau din PNRR.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente