Inevitabilul s-a produs! Colterm intră în procedura de insolvență

- Advertisement -
Problemele financiare ale societății de termoficare a orașului, Colterm, sunt tot mai grave, iar autoritățile au decis declanșarea procedurii de insolvență.

Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Timișoarei, Dominic Fritz mai spune că această procedură înseamnă un lucru benefic pentru abonații Colterm. Pe perioada insolvenței, datoriile de peste 320 de milioane de lei ai companiei vor fi eșalonate, și nu se vor mai aplica penalități.

În această dimineață, Consiliul de Adminstrație a luat decizia de a cere protectia Justitiei prin declanșarea procedurii de insolvență. Este o decizie pentru a continua serviciul public. Colterm a încercat nenumărate variante, dar în contextul actual, reorganizarea companiei prin procedura de insolvență este singura variantă și este necesară”, a declarat Dominic Fritz, primarul orașului.

Odată demarată această procedură, banii Colterm vor putea fi folosiți pentru plata combustibilului pentru realizarea energiei termice, până acum conturile societății fiind poprite.

Deocamdată nu se știe cine va administra Colterm pe perioada insolvenței.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img