Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimişorenii rămân luni FĂRĂ APĂ caldă la robinete. Vezi dacă te afectează...

Timişorenii rămân luni FĂRĂ APĂ caldă la robinete. Vezi dacă te afectează întreruperea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Întrucât au apărut unele avarii la nivelul reţelei de distribuţie a apei calde către consumatorii din Timişoara, Colterm anunţă sistarea acestui serviciu pentru remedierea defecţiuni de pe reţeaua termică primară.

Întreruperea furnizării apei calde se va face la PT 20, 71, 72, 73, 74, 74A şi 75, numai luni, 23 iunie 2014, în intervalul orar 9:00-14:00. Vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile: Al. Golescu, Baader, Drăgăşani, Înfrăţirii, Industria Lînii, T. Ionescu, Tapia, Virtuţii, Zimbrului, Dorobanţilor, Lugojului, Renaşterii, S. Bărnuţiu, Telegrafului, Topologului, Tibiscum, Lorena, Bastilia, Geneva, S. Micu, Zurich, M. Kogălniceanu, A. Miletici, I. Groza şi V. Behelei.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere” se disculpă conducerea Colterm, care speră că lucrările pentru remedierea defecţiunii să se încheie chiar mai repede decât „prognoza” făcută de companie.

foto:servgashotwater.com.au

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare