Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorenii nu vor mai primi APĂ CALDĂ de la COLTERM. Vezi cât durează situația și care este motivul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Dacă până în urmă cu câțiva ani timișorenii rămâneau fără apă caldă câte două săptămâni, pentru ca mai de curând sitarea să dureze numai o săptămână, iată că, în 2014, revizia tehnică anuală efectuată de cei de la Colterm are loc din nou, cu începere de luni, 25 august 2014, și, conform programării, nu va fi deloc lungă.

În vederea pregătirii sezonului de furnizare a agentului termic pentru sezonul de iarnă, Colterm a programat o serie de lucrări de revizie tehnică, necesare creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport.

Lucrările vor fie efectuate etapizat, pe parcursul mai multor saptămâni, în diferite zone ale Timișoarei. În prima etapă, cuprinsă în intervalul 25-29 august 2014, va fi sistată furnizarea apei calde în următoarele zone:
– PT CERNA – str. Cerna;
– PT 91; 92; 93; 94 – Zona Soarelui;
– PT 51, 52, 53, 54, 55, 57, 58, 59, Spitalul Județean – Calea Martirilor, str. Lidia;
– PT Văcărescu – Zona Iosefin;
– PT 63, PT Corbului, PT Giurgiu, PT Porumbescu – Zona Odobescu;
– PT Platanilor (62) – str. Platanilor:
– PT Rusu Șirianu – str. Rusu Șirianu;
– PT Liceul 1, PT 69, 81, 82, 83, 84, PT Vulturilor – str. 16 Decembrie, Calea Șagului;
– PT 85, 86, 88, 89, PT V. Lupu – Zona Dâmbovița;
– PT 98, PT SDM – Zona Steaua.

Personalul COLTERM va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma “probelor de presiune”, reluarea furnizării apei calde se va face în avans faţă de data limită anunţată, în funcţie de finalizarea reviziilor. ”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere” anunță reprezentanții companiei de distribuție a apei calede și a agentului termic din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare