Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMii de oameni rămân, ASTĂZI, fără apă rece în Timișoara și Deta....

Mii de oameni rămân, ASTĂZI, fără apă rece în Timișoara și Deta. Cât durează întreruperea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 24 aprilie 2015, în intervalul orar 10:00 – 14:00, Aquatim întrerupe furnizarea apei reci, în localitatea Deta, dar și în Timișoara. La nivelul capitalei Banatului vor fi afectate, zona Libertății, străzile Mihai Viteazu, Unirii, Titulescu, Parcului, V. Babeş, Kogălniceanu, Şiru Birdei şi Revoluţiei. Întreruperile alimentării cu apă potabilă se datorează remedierii unor avarii majore la reţeaua de apă rece.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate, motiv pentru care compania recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare