Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD nu-i poate lua fața lui Robu, la Primărie: ”E greu să găsești o personalitate din partid care să aibă șanse” VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

În cazul în care va fi ales președinte al PSD Timișoara, după ce astăzi și-a anunțat candidatura pentru această funcție, deputatul Florin Bîrsășteanu a anunțat că are în plan organizarea unor ”măsurători specifice” în interiorul filialei municipale, iar dacă lucrurile arată un scor cu potențial de creștere și de câștig, ”sigur că nu pot să exclud din start o asemenea nominalizare”, a replicat social-democratul după ce a fost întrebat dacă ar putea deveni candidatul PSD la Primăria Timișoara.

Bîrsășteanu recunoaște, însă, că la ora actuală, nu există niciun pesedist care să poată face față actualului primar, Nicolae Robu, în cazul în care acesta va mai concura pentru postul de edil-șef pe Bega. ”Personal, datorită scorului din ultimul exercițiu electoral, care de fapt a fost scorul candidatului Victor Ponta nu neapărat al partidului, e greu să găsești o personalitate din partid care să aibă șanse pe care să le concretizăm până la final, la Timișoara”, spune deputatul.

Care este ”profilul” viitorului candidat PSD Timișoara la fotoliul de primar al capitalei Banatului, dar mai ales ce nu trebuie să aibă acesta, puteți afla din spusele deputatului Florin Bîrsășteanu, urmărind înregistrarea video de mai jos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Lu2oHUGGE-4&feature=youtu.be]

foto: arhiva

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare