ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Florin Bîrsășteanu vrea să fie președinte ”oficial” al PSD Timișoara. Ce condiții cere dacă va fi ales VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul timișorean Florin Bîrsășteanu și-a anunțat astăzi candidatura la funcția de președinte al organizației municipale a Partidului Social Democrat. ”Vreau să-mi anunț candidatura pentru funcția de președinte a acestei organizații”, a anunțat Bârsășteanu.

Fostul manager general al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara a explicat că, în cazul în care va fi ales, va impune anumite condiții echipei cu care va lucra la conducerea PSD Timișoara. ”Momentan ocup funcția de interimar și doresc să candidez pentru funcția de președinte al acestei organizații, dar în anumite coordonate. Vreau să-mi impun și să impun echipei o asumare a nominalizării candidatului nostru pentru Primăria timișoara, până la finele acestui an, cât mai obiectiv și cât mai devreme posibil, în așa fel încât în 2016 să putem să potențăm valențele acestui candidat și să-l aducem în postura de a lupta cu șanse reale pentru a câștiga fotoliul de primar în Timișoara” a menționat Bîrsășteanu.

Urmărește înregistrarea video de mai jos pentru a afla care este următoarea solicitare a social-democratului pentru acest posibil candidat și ce trebuie să facă acesta în cazul în care ajunge primar al Timișoarei.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore