AcasăStiriSocialTăietor ILEGAL de arbori, prins în FLAGRANT de jandarmii Grupării Mobile din...

Tăietor ILEGAL de arbori, prins în FLAGRANT de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara

În urma sesizărilor făcute de cetăţenii din comuna timișeană Criciova, miercuri, 22 aprilie 2015, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara împreună cu inspectori ai Direcției Silvice Timiș – Ocolul Silvic Lugoj, au desfășurat o acțiune punctuală pe linia combaterii tăierilor ilegale de material lemnos.

Ajungând la faţa locului, jandarmii au depistat imediat un bărbat, R.I.M., în vârstă de 45 de ani care conducea un tractor cu remorcă, în care se aflau arbori tăiaţi. Au fost identificate şi măsurate buturugile, după care s-a întocmit un proces-verbal de luare în custodie a materialului lemnos de către lucrătorul silvic din zonă, iar drujba şi uneltele folosite au fost ridicate în vederea confiscării.

Lemnul din specia carpen, tăiat ilegal, în cantitate de 6,2 metri cubi, a fost măsurat de către inspectorul silvic, prejudiciul creat ridicându-se la peste 1.200 lei.

Persoana depistată este cercetată în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente