Poli, fără patru TITULARI la Slatina. Cum MOTIVEAZĂ Alexa rezervele care joacă sâmbătă

- Advertisement -

”Suntem înaintea unui meci greu la FC Olt – o echipă care ne este contracandidată la promovare și care în această a doua parte de campionat are rezultate foarte bune. Este o formație omogenă, care ne-a pus probleme în ultima etapă a sezonului regular. Din punctul meu de vedere, FC Olt e una din echipele bune ale ligii a doua. Au un antrenor bun și jucători cu experiență. Este important să mergem motivați acolo, să jucăm cu dezinvoltură, pentru a scoate un rezultat bun”, a spus Dan Alexa, înainte de plecarea spre Oltenia.

”Chirurgul” are ”infirmeria” plină, dar, chiar și așa, nu se dă bătut. Chiar dacă nu va putea conta pe atacantul Pedro Henrique -suspendat-, nici Chipirliu, Cânu, Bărbuț și Poparadu nu vor putea intra pe teren, la Slatina. ”Vor lipsi Cânu, Bărbuț, Poparadu, ei toți sunt accidentați, dar sperăm că îi vom avea săptămâna viitoare cu Metalul Reșița. Alături de Pedro, sunt absențe cu adevărat importante. Dar, cei care vor intra au o șansă acum și sper să profite de ea” a explicat Alexa, care speră să-i motiveze pe cei care intră din postura de rezerve.

”Nu suntem promovați!”

Tehnicianul alb-negrilor rămâne cu picioarele pe pământ și încearcă să-și mențină și jucătorii la fel. Alexa atrage atenția asupra faptului că numărul de meciuri rămase de disputat este considerabil, iar avansul de 10 puncte poate fi montat destul de ușor de adversari. ”Am spus după meciul cu Tărlungeni că am face o mare greșeală dacă am considera că promovarea e decisă! Mai sunt șapte meciuri de jucat, nu suntem matematic promovați. Dacă ne-am relaxa, ar fi o mare greșeală din partea noastră. Țin mult la concentrare și modestie. Nu pot accepta o echipă euforică!”, a concluzionat ”Chirurgul”.

Partida dintre FC Olt Slatina și Poli Timișoara va avea loc sâmbătă, 25 aprilie 2015, cu începere de la ora 11:00, și contează pentru etapa a IV-a a play-off-ului Ligii a II-a.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare