Nicolae-Robu-presedinte-PNL-Timis-Dan-Diaconu-presedinte-PNL-Timisoara-3

Luni, 15 septembrie 2014, începe noul an școlar în instituțiile de învățământ din țara noastră, motiv pentru cea mai mare parte a politicienilor să se afle printre micuții elevi. Dacă ieri vă prezentam întreaga structură a noului an școlar, astăzi vă arătăm care sunt locațiile în care își va face apariția, pentru a inaugura noul an școlar, Nicolae Robu – primarul capitalei Banatului.

Deschiderea noului an școlar îl prinde pe Nicolae Robu la festivitatea organizată la Școala Generală nr.30, școala reprezentativă pentru cartierul în care edilul locuiește. Prima vizită are loc chiar la ora 8:00, în timp ce următoarea instituție de învățământ pe care o vizitează este Colegiul Bănățean, unde va ajunge la ora 9:00. Lista este completată cu Liceul Nikolaus Lenau, unde va deschide anul școlar în jurul orei 10:00.

Nici viceprimarul Dan Diaconu nu va lipsi de la festivitatea de deschidere a noului an scolar. Liberalul va spune ”prezent” la ora 9:00, la Liceul Grigore Moisil, iar de la ora 10:00, va deschide oficial noul an școlar la Liceul Nikolaus Lenau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.